24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Politica din Romania ii goneste pe investitori

Momentan in fruntea Romaniei sunt doua forte diferite care se bat cap in cap, care pe care sa domine, lucru foarte nefast pentru activitatea economica a Romaniei, si nu numai. Presa internationala vuieste despre conflictul USL - Basescu iar investitorii, si aceia putini, care poate ar dezvolta in Romania o afacere care sa creeze noi locuri de munca, se sperie si isi indrepta atentia spre alte tari in care apele nu sunt atat de tulburi.

La nivel national Blocul Naţional Sindical (BNS) solicită preşedintelui României, liderilor partidelor politice şi membrilor Parlamentului să înceteze de urgenţă lupta sălbatică pentru putere ce pune în pericol democraţia şi stabilitatea economică şi socială tot mai fragilă, alungând investitorii.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.