Noutati :

  

 


 
Adresa de email

8 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila

Politicieni

PSD

PSD

Comenteaza pe Forum Braila activitatea PSD Braila. Propune un subiect de discutii.
PDL

PDL

Comenteaza PDL Braila pe Forum Braila. Propune un subiect de discutii.
 
PNL

PNL

Comenteaza PNL Braila pe Forum Braila. Propune un subiect de discutii.
UNPR

UNPR

UNPR Braila. Conducere, candidati, proiecte si comentarii despre acest partid politic.
 
Cu ajutorul siteului Forum Braila politicienii si partidele politice isi pot promova ideile si platformele electorale prin crearea de pagini web de prezentare. Primul lucru este sa folositi optiunea Adauga Politician/Partid (click aici). Aceasta facilitate a siteului Forum Braila este gratuita si nu necesita crearea unui cont pe site.

Totodata membrii si liderii partidelor politice brailene pot trimite stiri importante folosind optinera gratuita Propune o Stire. Stirea va fi analizata si prelucrata de un moderator dupa care va fi postata pe site.
  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

HOROSCOPUL DE AZI

Stiri Braila de ultima ora

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 

Pagini memorabile din trecutul Brailei

Luni, 9 noiembrie 2015, ora 17,00 la Biblioteca Județeană ”Panait Istrati” Brăila, Piața Poligon nr. 4, are loc lansarea cărții ”Pagini memorabile din trecutul Brăilei” de Gheorghe Gorincu. Pe lângă lansarea volumului amintit, autorul serbează și [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.