24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Politisti mobilizati pentru prevenirea evenimentelor rutiere

Direcţia Rutieră şi Direcţia de Ordine Publică din cadrul I.G.P.R. au coordonat, in perioada 26-28 noiembrie, o acţiune la nivel naţional pentru reducerea riscului rutier. Actiunea de mobilizare a fostelor de politie a fost dictata de chestorul principal de poliţie, şef al Inspectoratului General al Poliţiei Române, Petre Tobă.
Politistii de la rutiera cat si cei de ordine publica au fost mobilizati pentru a supraveghea traficul rutier in vederea combaterii principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie grave.
Ativitatea derulata in intervalul 26-28 noiembrie de catre politisti a punctat numai in prima zi 430 de contravenţii, in principal legate de depasirea regimului legal de viteza in oras. in ceea ce priveste arterele din municipiu si judet, 941 de autovehicule au fost controlate si 533 de contraventii aplicate cele mai multe fiind tot pentru nerespectarea regimului legal de viteză.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.