24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Politistii, jandarmii si pompierii braileni vor fi la datorie de Paste

Ca în fiecare an în această perioadă de sărbătoare poliţiştii, jandarmii şi pompierii brăileni vor fi la datorie. Punctul principal al asigurării ordinii şi liniştii publice vor fi bisericile, parcurile şi arterele principale din municipiu, dar şi din judeţ.

La nivel naţional peste 30.000 de poliţişti, jandarmi şi pompieri vor asigura climatul de ordine şi siguranţă publică în perioada Sărbătorilor de Florii şi a Sărbătorilor Pascale de cult romano-catolic.

Astfel că structurile specializate ale Ministerului Administraţiei şi Internelor vor acţiona pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică în localităţile rurale şi urbane, în preajma lăcaşurilor de cult, a staţiunilor turistice şi a zonelor de agrement.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.