24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Politistii au recuperat telefonul sustras

La data de 5 martie 2013, judiciarişti de la Biroul de Investigaţii Criminale au efectuat o percheziţie la domiciliul lui B.Marian (28 de ani), din municipiul Brăila, ocazie cu care au găsit un telefon mobil, care aparţine brăileanului E.Nicolae (63 de ani).

Acesta reclamase, la data de 29.11.2013, faptul că persoane necunoscute i-au sustras telefonul de pe un birou, din incinta unui magazin, situat pe strada Mihai Eminescu.

Prejudiciul, în valoare de apoximativ 500 de lei, a fost recuperat.

Dosarul penal întocmit în această cauză, înregistrată iniţial în evidenţe cu autori necunoscuţi, a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.