24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Politistii braileni au fost cu ochii pe soferi

Poliţişti de la Serviciul şi Biroul Rutier, de la Biroul de Ordine Publică şi de la poliţiile orăşeneşti şi posturile de poliţie arondate, au desfăşurat vineri o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză şi pentru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice, pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ.

Poliţiştii, acţionând şi cu autospecialele dotate cu aparate radar, au controlat în trafic 418 autovehicule, au constatat 79 de contravenţii (dintre care 73 pentru depăşirea vitezei legale), au efectuat 224 de testări cu aparatul etilotest şi au ridicat în vederea suspendării două permise de conducere.



sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 



 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.