24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Politistii braileni ne sfatuiesc sa avem grija de masina personala

Luna mai a avut in derulare campania de prevenire a furturilor din autoturisme şi a componentelor auto exterioare, politistii braileni indemnand proprietarii de autoturisme să inscripţioneze, prin sablare, oglinzile laterale sau barele de protecţie ale maşinilor, să nu lase bunuri la vedere şi să fie atenţi unde parchează.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila a incercat sa conştientizeze şi sa responsabilizeze posesorii de autoturisme, pentru prevenirea furturilor din autoturisme şi de componente auto exterioare.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.