24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Politistii braileni ne sfatuiesc sa fim cumpatati in minivacanta de 1 mai

Pentru sectorul public şi nu pentru cel privat “Ziua Internaţională a Muncii” vine ca o “mană cerească”, deoarece oamenii au la dispoziţie patru zile libere.

Astfel că de vineri, 27 aprilie, după orele 16.00, atunci când programul se termină, şi inclusiv data de 1 mai, aceştia pot sta acasă sau dacă stau bine cu bugetul din portofel pot pleca la mare sau la munte.

În privinţa vremii, meteorologii ne asigură că vor fi zile însorite, iar temperaturile vor depăşi 20 de grade.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.