24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Politistii de frontiera galateni au interceptat din nou tigari de contrabanda

În baza unui „pont", aceştia au oprit în trafic un automobil condus de un cetăţean moldovean care ascunsese într-un compartiment special amenajat nu mai puţin de 8600 de ţigări destinate pieţei negre din Galaţi. Acestea şi maşina au fost confscate.

În data de 7 martie a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Compartimentului de Sprijin Operativ al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, valorificând o informaţie primită, au oprit in trafic, pe raza municipiului Galaţi, un autotmobil marca Volkswagen Passat, condus de cetăţeanul moldovean Tudor C. în vârstă de 56 ani.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.