24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Politistii galateni au confiscat tone de legume

Polițiștii au aflat că un comerciant din municipiu dețiunea o cantitate mare de marfă fără acte de proveniență. În urma unei descinderi planificate, oamenii legii au confiscat întreaga cantitate de legume.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Fraudelor au mers împreună cu comisarii Gărzii Financiare Galați pentru a verifica informația potrivit căreia într-un depozit din oraș se afla o cantitate extrem de mare de legume pentru care proprietarul nu deținea acte de proveniență.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.