24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Politistii galateni i-au speriat pe cutitari cu raziile

Numărul faptelor soldate cu moartea sau vătămarea corporală a persoanelor a cunoscut o scădere semnificativă în anul care abia s-a încheiat. O posibilă motivaţie ar fi frecventele acţiuni ale poliţiştilor care nu i-au iertat pe cei prinşi că purtau arme albe în public.

Mai puţine omoruri şi loviri, dar mai multe lipsiri de libertate şi violuri. Aşa arată, pe scurt harta criminalităţii judeţului Galaţi pe 2011, din care reiese că infractorii autohtoni nu au mai fost atât de violenţi în anul care s-a încheiat.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.