24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Politistii i-au probat doua furturi calificate

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Zăvoaia au desfăşurat cercetări într-o cauză privind furtul unui hidrofor, în dauna unei localnice, şi au stabilit că autorul se numeşte C.Ionuţ (20 de ani), din aceeaşi localitate.

În fapt, în perioada 1-6.11.2013, pe timp de noapte, acesta a pătruns prin escaladarea gardului în curtea părţii vătămate şi a sustras hidroforul.

Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

Fiind extinse cercetările, s-a mai stabilit că tânărul a sustras prin efracţie doi acumulatori auto, în cursul lunii ianuarie 2014, dintr-o locuinţă de pe raza comunei Zăvoaia, aparţinând lui I.Constantin (62 de ani), din municipiul Brăila.

Prejudiciul, în valoare de 1.200 de lei, a fost recuperat de poliţişti şi restituit păgubitului.

Pe numele autorului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
                                                            
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.