24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Politistii stau cu ochii pe comertul cu brazi

Politistii locali stau cu ochii pe comercianiti de brazi in vederea legalitatii actului comercial pe care il practica prin pietele sau in locurile cu trafic intens. Bradul, simbolul Craciunului, dorit de toti romanii, este sursa de castig multiplu pentru vanzatorii care reusesc sa fenteze legea si sa vanda fara acte legale exemplarele de brad. Politistii braileni sunt in control pentru a verifica corectitudinea vanzatorilor insa sanctiunile si amenzile nu intarzie sa apara. Inspectoratul de Politie Judetean Braila anunta ca deja s-au efectuat confiscari si s-au aplicat si amenzi.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.