24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Polonia este singura tara din UE care nu este in recesiune

Model de urmat: Polonia. Polonia are un avans de 2,5% al Produsului Intern Brut (PIB) în acest an, declaratia a fost facuta astazi de catre ministrul polonez de Finanţe, Jacek Rostowski, iar pentru 2013 recesiunea nici ca are unde sa isi faca loc pe teritoriul polonez.
 "Anticipăm pentru acest an creştere de 2,5% şi nu ne aşteptăm la recesiune anul următor", a spus Rostowski, într-o conferinţă de presă comună cu ministrul german al Economiei, Philipp Rosler.
Potrivit Ministerului de Finanţe, Polonia estimează un avans al PIB de 2-2,5% în 2013.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.