24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Polul Nord si Polul Sud se muta in Parcul Monument

In cadrul unei expozitii. Muzeul Brailei - Secţia de Ştiinţe ale Naturii amplasat in Parcul Monument gazduieste ezpozitia "Mirajul Alb: Polul Nord – Polul Sud". Vizitatorii trebuie sa stoie ca au ragaz de vizitare pentru perioada ianuarie-februarie, timp in caruzile muzeului vor deschide calea spre maginile albe din cele doua extreme ale Terrei.

Expozitia cuprinde o succesiune de imagini si informatii referitoare la cei doi poli geografici, la regiunile din jurul lor dar si la viata din "pustiul alb" care ii va incanta pe iubitorii acestor tinuturi.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.