24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Porcii lui Caruz sunt bomba biologica pentru braileni

Incoştienţă sau cinism ordinar? Firmele omului de afaceri liberal Gheorghe Caruz s-au ales cu dosar penal şi amenzi de la autorităţile de mediu, după ce au fost descoperite cantităţi uriaşe de resturi de animale în putrefacţie în zona incineratorului şi în ruinele fostei platforme II a ISCIP.

Imagini de coşmar, infecţie şi o duhoare de nesuportat au atras, în final, şi controalele care, dacă ar fi avut loc la timp, nu s-ar fi ajuns până aici. Î

ntâmplător sau nu, controalele  la firmele lui Caruz survin după punerea sub acuzare de către DNA a directorului Direcţiei Sanitar- Veterinare, Gicu Drăgan şi a dr. veterinar Nicu Trifan.sursa: viatabrailei.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.