24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Postul de presedinte al Consiliului National al Elevilor din Braila este liber

Postul de presedinte al Consiliului National al Elevilor din Braila a devenit disponibil din momentul care Cristea Alin a decis predarea stafetei. Motivul renuntarii la functia de presedinte al Consiliului National al Elevilor din Braila consta in nemultumiri vis-a-vis de conducerea Consiliului Naţional al Elevilor şi modul în care aceasta a întreţinut relaţiile cu organizaţia de la Brăila.
“Am fost deschis la orice iniţiativă, însă nu am acceptat niciodată presiuni, compromisuri şi abateri de la Regulamentul consiliului. Voi rămâne un activ preşedinte senior al Consiliului Judeţean al Elevilor, iar prin activităţile şi legăturile mele voi susţine necontenit reformarea educaţiei non-formale la nivel local, cât şi naţional”, a precizat Alin Cristea.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.