24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prefectura gazduieste Comandamentul Central de iarna

Iarna bate la usa, temparaturile prielnice vestesc apropierea manifestarilor specifice sezonului de iarna, iar meteorologii anunta dezinvolt fulguieli in toate regiunile tarii. Astazi la ora 11.00, la Sala Rondă a Institutiei Prefectului judet Brăila se organizeaza videoconferinta Comandamentului Central de Iarnă, în cadrul căreia vor fi analizate măsurile aplicate de comandamentele teritoriale de iarnă, corespunzător situatiei meteorologice înregistrate în ariile geografice de activitate, precum si actiunile ce vor fi întreprinse potrivit evolutiei fenomenelor meteorologice. Pentru ca iarna nu nu ia prin suprindere autoritatile, din nou.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.