24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prefectura sarbatoreste minoritatile

In agenda Prefecturii Brailei astazi sunt programate manifestari de ziua minoritatilor. Sala Rondă a Instituţiei Prefectului judeţ Brăila va gazdui la ora 11 manifestarea cu tema “Implicarea minorităţilor naţionale în viaţa comunităţii brăilene”, prilejuită de sărbătorirea Zilei Minorităţilor Naţionale din România.
România estecompletata de 19 comunităţi etnice, fiecare cu tradiţii culturale, lingvistice şi religioase specifice. 18 Decembrie a fost declarată Ziua Minorităţilor Naţionale din România, prin hotărâre de guvern, în 1998. Demersul a venit după ce, la 18 decembrie 1992, Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite a adoptat Declaraţia cu privire la drepturile persoanelor aparţinând minorităţilor naţionale, etnice, lingvistice şi religioase, drept document internaţional care oferă o garanţie a drepturilor minorităţilor în general.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.