24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Presedintele Tribunalului este bine platit, sustine mass media locala

În România nu sunt bani de pensii, bolnavii se tratează, practic, singuri, cu medicamente şi materiale sanitare luate cu bani din propriile buzunare, dar întâlnim şi categorii sociale ce înregistrează câştiguri peste limită.

Cum e să ai un salariu de peste 10.000 de lei/lună în timpul crizei? Ei bine, la această întrebare ne pot răspunde magistraţii. Econtext a realizat un top al celor mai bine plătiţi judecători, şefi ai tribunalelor din ţară, iar salariile lor variază între 5.800 de lei şi 14.000 de lei.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.