24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Magazine

Presint Com Braila

Presint Com Braila va ofera din stoc si la comanda piese de schimb originale pentru utilaje agricole din import si autohtone.
      Cu o experienta de 10 ani in comercializarea pieselor de schimb si a utilajelor agricole din import si autohtone, firma noastra va sta la dispozitie cu o gama larga de produse si servicii.
      Avand o echipa de profesionisti dedicati activitatii lor, documentatie tehnica pentru majoritatea utilajelor, va stam la dispozitie pentru orice problema prin serviciul de service si asistenta tehnica.
 • PIESE
 • CURELE
 • RULMENTI
 • ANVELOPE
 • FILTRE

Adresa: Cartier Lacul Dulce, str. Dorului nr. 55, Braila
Telefon / Fax:    0239 675 146;  0239 677 961
Comercial:    0722 203 149;  0724 933 340;    0729 153 917;   0726 324 787
E-mail: office@presint.ro

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
      

   

  Modele
  ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.