24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pret bomba la energia electrica de 125 lei/MWh

Intr-o societate in care totul consuma si incare independenta energetica este aproape utopica, Hidroelectrica socheaza profund anuntand ca vrea creşterea cu 74% a preţului la energia vândută prin contracte reglementate. Energia electrica si gazele naturale pun in pericol viata oamenilor. Daca, prin absurd, am ramane fara energie electrica si fara gazele naturale importate, in Romania doar cei super bogati ar putea beneficia in continuare de frigider, masina de spalat, aer conditionat, centrala terminca, orice electricasnic sau orice aparat care are nevoie de energie.

Preturile bomba la care aspira Hidroelectrica inhiba. Hidroelectrica a cerut ANRE să aprobe creşterea cu 74% a preţului de vânzare a energiei prin contractele reglementate, de la 72 lei la cel puţin 125 lei/ MWh, echivalentul costului de producţie, au declarat surse apropiate situaţiei.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.