24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Institutii Publice / ANAF

Pretul mediu al produselor agricole pentru plati anticipate IVG

Aprobarea pretului mediu al produselor agricole, folosit pentru stabilirea platilor anticipate ale impozitului pe veniturile din arenda exprimate in natura, pentru anul fiscal 2012. Potrivit Hotararii Consiliului Judetean Braila nr. 163 din data de 21 decembrie 2011, pretul mediu/kg de grau este 0,67 lei/kg. Pentru celelalte produse produse agricole cuprinse fn contractele de arend, plata se face in echivalent grau.

Coeficientii de conversie sunt:
grau = 1;
orz = 1,1;
porumb = 1,3;
floarea soarelui = 4,4;
cartofi = 5;
sfecla de zahar = 7.

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.