24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Primaria Braila are planuri de extindere a Falezei Dunarii

Faleza Brailei, loc de promenada pentru cetateni si pentru turisti, isi va extinde perimetrul, spre deliciul amatorilor de plimbari lungi, de-a lungul Dunarii, printre salciile pletoase. Primaria Braila are in plan extinderea amenajării falezei de promenadă, de la prelungirea străzii Griviţei până la trecerea bac IMB.
"Există o idee de proiect care înseamnă amenajarea falezei Dunării de la trecerea BAC Stânca până la prelungirea străzii Definului, adică până unde este deja amenajată faleza. Urmează să vedem dacă mergem pe secvenţe, adică Stânca - strada Griviţa şi, mai departe, strada Griviţa - strada Delfinului, sau dacă mergem unitar, funcţie de banii pe care îi avem alocaţi. Proiectul va fi unul unitar, dar modul de intervenţie va fi în funcţie de finanţările pe care le vom avea", a declarat primarul Aurel Simionescu.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.