24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Primaria Ianca va elibera si pasapoarte

Gata cu drumurile la Braila pentru cetatenii din Ianca care vor sa isi elibereze un pasaport. Primaria Ianca va gazdui un serviciu de eliberare pasapoarte chiar in sediul propriu la parter. Inaugurarea noului punct de lucru a Serviciului Public Comunitar de Eliberare şi Evidenţă a Paşapoartelor Simple din oraşul Ianca se face astazi la ora 12.
Cetatenii trebuie sa stie ca se preiau cereri pentru eliberarea paşapoartelor simple electronice şi se eliberează documentele în termen de 14 zile calendaristice de la data depunerii cererii.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.