24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Primaria Surdila din Braila are un sediu modern

Vineri, în comuna Surdila Găiseanca s-a dat în folosinţă noul sediu al Primăriei. Construcţia edificiului a fost demarată în anul 2009, pe o fundaţie oferită gratuit de Federalcoop şi a fost realizată exclusiv prin fonduri proprii, rezultate din plata de către cetăţeni a impozitelor şi taxelor.

Clădirea este modernă şi în realizarea acesteia s-a pus accentul pe funcţionalitate în sensul de a ajuta cetăţeenii să-şi rezolve în cel mai scurt timp problemele legate de administraţia locală.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.