24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Primarii Brailei trec dar Stoica Anghelescu ramane

Sau mai exact: Primarul Simionescu si predecesorii sai nu au auzit de zicala "E plin cimitirul de oameni de neinlocuit!" Altfel nu intelegem cum in locul unui pensionar nu s-a gasit o persoana capabila in tot acest judet sa ia locul unui om care la acest moment ar trebui sa isi plimbe nepotii prin parc !??

Stim, ca potrivit legii, persoanele angajate in sistemul bugetar, la implinirea varstei de pensionare ies automat (prin efectul legii) la pensie!  Vezi cazul fostului comisar sef al Garzii Financiare Braila, Constantin Marcel!

Acest lucru nu este valabil si in cazul directorului Anghelescu Stoica din cadrul Primariei Braila care potrivit site-ului Anuntul Brailean: Pe 16 octombrie 2013, directorul executiv din cadrul primariei Braila implineste varsta de pensionare, in speta, 65 de ani. Se pare ca lupta pentru acest post va fi apriga, printre numele vehiculate ca posibili inlocuitori ai lui Anghelescu aflandu-se persoane care au mai ocupat astfel de functii chiar daca nu in cadrul Primariei. Asteptam cu interes data concursului !" Nici pana la aceasta data, domnul primar Simionescu, care a fost mai mult preocupat sa il sape pe Stancu, nu a catadicsit sa organizeze un concurs pentru ocuparea acestui post!

Un cititor fidel al unui site concurent scria:"Ati vazut cum domnul Stoica Anghelescu, seful Directiei Finantelor Publice, cel care tine banii, are in subordine, potrivit organigramei celei noi, aproape trei sferturi din aparatul Primariei. Acest lucru impreuna cu banii pe care-i directioneaza el ne duc cu gindul la faptul ca deja avem doi primari in Primaria Braila." sursa: obiectiv vocea brailei

Mai mult "Deunazi, citeam pe blogul Aurei Costea despre inegalabilul domn Stoica Angelescu. Inegalabil in artizanatul Primariei Braila: tot ce trece pe la primar ajunge mai inainte la inegalabil iar daca te intelegi cu el, (poate aude si DNA-ulproblema este ca si rezolvata. A rezistat eroic de pe vremea raposatului Anton Lungu si pana in prezent, insotind spre sfarasitul mandatelor toti primarii de la raposat pana la Aurel Simionescu. Primarii trec si se sfarsesc, Anghelescu ramane." sursa povestibraila.blogspot.ro.

Desi, potrivit semnaturilor pe majoritatea "depeselor" oficiale d-ul Stoica Anghelescu semneaza cu functia de economist,  il anuntam pe aceasta cale ca inainte de a va "lamenta"ca nu aveti bani pentru a plati datoriile PRimariei Braila trebuie sa va preocupe incasarea impozitelor si taxelor locale restante! NU de alta dar dvs. aveti in subordine Directia de Impozite si Taxe Locale din cadrul Primariei Braila!


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.