24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Problemele pensionarilor in atentia Prefectului Brailei

Maine, Miercuri, 26.09.2012, ora 10.00, la Sala Rondă a Instituției Prefectului județ Brăila, va avea loc ședința Comitetului consultativ de dialog civic pentru problemele persoanelor vârstnice al județului Brăila, cu următoarea ordine de zi:
                   
1.    Informare privind acţiunile întreprinse de autorităţile publice locale şi organizaţiile de pensionari din judeţul Brăila, cu ocazia zilei de 1 Octombrie,  Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice;

2.    Diverse.
Precizări privind stadiul de derulare a programului de acordare a ajutoarelor alimentare care provin din stocurile de intevenţie comunitare destinate categoriilor de persoane cele mai defavorizate.


Forum Braila asteapta comentariile si sugestiile brailenilor prin formularul de mai jos. Nu uitati: Vocea Brailei sunt brailenii ! 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.