24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Produsele agricole in atentia hotilor

Luni, la orele 12:30, reprezentantul unei societăţi agricole din oraşul Însurăţei a reclamat la Poliţie faptul că localnicul M.Cristian (39 de ani), în perioada 18-21.10.2013, a sustras cantitatea de 1.900 kg de porumb ştiuleţi, de pe două terenuri aflate în extravilanul oraşului.

Poliţiştii au efectuat cercetări, au stabilit că prejudiciul cauzat este de 950 de lei şi au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.