24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Profesorii galateni au castigat dreptul decontarii cartilor de specialitate

Tribunalul Galaţi a decis că instituţiile de învăţământ, în solidar cu Ministerul Educaţiei şi Inspectoratul Şcolar Judeţean, trebuie să le plătească profesorilor între 130 de lei şi 100 de euro de fiecare, ca ajutor pentru achiziţia de carte pe anul 2009.

Procesele legate de acest tip de revendicare sunt adevărate exemple de operativitate. Spre exemplu, plângerea depusă în 15 decembrie 2011, în contencios administrativ la Tribunalul Galaţi,de 44 de profesori de la Liceul de Artă "Dimitrie Cuclin" din Galaţi, a fost soluţionată în mai puţin de o lună!sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.