24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Proteste la Garda de Mediu din Galati din cauza salariilor

Salariile de mizerie i-au scos la protest pe comisarii Garzii de Mediu Galati. Angajaţii Gărzii de Mediu Galaţi au transmis Guvernului României o scrisoare de protest în care îşi exprimă profunda nemulţumire faţă de faptul că salariile le-au ajuns, în urma recentelor modificări legislative, la un nivel de mizerie.

Solicitările salariaţilor Grăzii de Mediu par foarte întemeiate, dacă ţinem cont de maniera în care s-a procedat şi de faptul că salariile lor sunt foarte mici, în condiţiile în care desfăşoară o muncă foarte complicată, cu grad mare de risc şi pentru care li se cere să fie incoruptibili. "Nu poţi fi incoruptibil cu 800 de lei pe lună", ne-a declarat unul dintre comisari.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.