24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Proxenetul brailean Florentin Tanasescu a fost arestat

Florentin Tănăsescu a fost arestat pentru proxenetism în formă continuată pentru că în perioada septembrie-decembrie 2011 a înlesnit practicarea prostituţiei de către patru fete şi a obţinut de pe urma lor 5.350 de lei.

Trei dintre fete sunt minore. Ele racolau clienţi în urma unor anunţuri în presă. "Urmare muncii în echipă a lucrătorilor de poliţie şi procurori, s-a obţinut probarea infracţiunii de proxenetism, Parchetul propunând măsura arestării preventive, măsură ce a fost admisă de instanţă", ne-a declarat magistratul Fănel Mihalcea, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.