24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pulbere pentru fabricarea cartuselor, gasită în imobil

La data de 12.03.2014, poliţiştii de la Biroul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au fost sesizaţi de P.Marioara (63 de ani), din Brăila, despre faptul că, în timp ce efectua curăţenie într-o dependinţă a locuinţei, a găsit într-o cutie metalică o pungă care conţinea pulbere folosită la fabricarea cartuşelor de vânătoare.

Din primele verificări efectuate la faţa locului s-a stabilit că pulberea a aparţinut soţului reclamantei, P.Vasile, care între timp a decedat, fost deţinător de armă de vânătoare.

Cantitatea de 145 grame de pulbere a fost ridicată în vederea cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru a se stabili dacă sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de nerespectarea regimului materiilor explozive, conform Codului penal.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.