24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Radu Beligan vine la Teatrul Dramatic din Galati

Artiscul va povesti despre marile personalități ale teatrului pe care le-a cunoscut. Întâlnirea de la Galați începe la ora 19.00 și se desfășoară în sala mare a Teatrului Dramatic.

Miercuri 29 februarie, începând cu ora 19.00, la Teatrul Dramatic "Fani Tardini” din Galați, în „Confesiuni despre viată și artă", timp de două ore, maestrul Radu Beligan va face marturisiri legate de personalitățile lumii teatrale care i-au marcat destinul de-a lungul anilor.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.