24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rafuiala intre femei in Faurei

Miercuri, 13 noiembrie 2013, la orele 13:35, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Făurei au fost sesizați de localnica M.Marioara (39 de ani), despre faptul că a fost lovită de V.Liliana (32 de ani), din acelaşi oraş.


Din primele cercetări a rezultat că, în ziua de 13.11.2013, în jurul orelor 13:30, în timp ce se afla pe o stradă din oraşul Făurei, reclamanta a fost lovită cu  palma și cu pumnul în zona feței de femeia de 32 de ani, fără a-i fi provocate leziuni vizibile.

Persoana vătămată a depus plângere penală împotriva agresoarei, pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.