24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ranca va inaugura Muzeul Civilizatiei Montane

Motiv de sarbatoare culturala la Ranca: sambata,8 septembrie, se inauureaza Muzeul Civilizaţiei Montane. Staţiunea montană Rânca va gazdui Muzeul Civilizatiei Montane, aflat la o distanţă de 200 de metri de intrarea în staţiunea Rânca.

"Sâmbătă, 8 septembrie, va avea loc un eveniment pe care personal îl consider a fi unul major. Este vorba despre punerea în practică a unui proiect care durează de mai bine de 20 de ani, inaugurarea Muzeului Civilizaţiei Montane", a declarat, marţi, directorul CJCPCT Gorj, Ion Cepoi.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.