24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Razvan Ungureanu vrea o noua alianta de centru dreapta

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a declarat că va candida la parlamentare pe listele unei noi alianţe electorale de centru-dreapta, care va cuprinde formaţiuni politice de la PDL până la PNŢCD.

Ramane de vazut care din membrii taberelor din PDL Braila vor alege sa ramana cu Constantin Dumitriu (daca nu va fi el primul care sa plece) si care tabara va pleca. Asteptam un raspuns din partea PDL-istilor aflati de partea d-lui Viorel Balcan.

Ce nu ne-a explicat  d-nul Razvan Ungureanu este liniuta (-), in speta, care partide politice au doctrina de drepta (PNL Braila are, dar este intr-o alta alianta electorala) si pe ce lideri politici braileni se bazeaza?

Sa intelegem ca vor fi atrasi din PDL, politicienii care convin noului partid "Noua Republica" ? 

Electoratul brailean va v-a ruga sa raspundeti la urmatoarele intrebari:
- Cum se vor delimita si argumenta politicienii braileni, care au facut parte din partidele aflate la guvernarea "BOC", de actiunile sau nepasarea colegilor care vor ramane in PDL ?
- Stiti ca si "tainuirea" se pedepseste, nu numai de Codul penal ci si de electiorat ?

Ceea ce la Braila s-a incercat, cu destul succes, dar nu suficient (spre ofuscarea liderilor ...), incearca acum, fostul prim ministru: "O marie cu alta palarie".

Nu stim cum va fi in alte judete, insa, daca la Braila vor fi resuscitate "personaje" gen Chiru & Co (parca ultima oara era la PNTCD sau la PC), ne-am "dus naibii"!

Asteptam comentariile dvs. prin formularul de mai jos !


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.