24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Firme Galati / Imobiliare Galati

Real Invest Galati agentie imobiliara

Agentia imobiliara Real Invest Galati s-a infiintat in anul 2007 avand ca obiect de activitate intermedierile imobiliare.
    Inca de la infiintare agentia noastra a urmarit  adoptarea unei atitudini responsabile si competente fata de clientii nostri dar si formarea unei echipe de tineri profesionisti care sa ofere solutii imobiliare la un nivel competitiv.
    Agentia noastra pune la dispozitie clientilor sai o vasta baza de date cu informatii despre imobilele din Galati precum si consultanta de specialitate.
   In cei aproape 4 ani de activitate am contribuit la dezvoltarea pietei imobiliare din Galati aflata in continua miscare si transformare, asigurand clientilor nostri servicii de calitate in vederea achizitionarii, vanzarii sau inchirierii de imobile.
    De-a lungul timpului, experienta acumulata precum si numarul de clienti care au apreciat serviciile imobiliare oferite de noi, ne-au facut sa ne dezvoltam propria filosofie si propriile principii de a face afaceri.
    Valorile pe care le promoveaza societatea noastra sunt: seriozitatea, respectul, integritatea si profesionalismul.

    consultanta imobiliara (prezentarea si evaluarea pietei imobiliare, oferte concrete din baza noastra de date, informatii privind evolutia preturilor imobiliare, date referitoare la modalitatile de creditare pentru achizitionarea unui imobil, informatii referitoare la documentele necesare si etapele unei tranzactii);
    asistenta juridica (verificare de date furnizate de client, informand clientii asupra legalitatii acestora, garantarea legalitatii tranzactiei intermediate, informatii juridice privind regimul juridic al terenurilor si al imobilelor, asistenta completa pentru pregatirea documentatiei necesare demararii unei investitii, etc);
    promovare de oferte imobiliare si asistenta procedurala in desfasurarea tranzactiei;
    asistenta cadastrala (raport de evaluare, intocmire de planuri de imobil, ridicari si masuratori topografice);
    evaluari imobiliare profesionale pentru apartamente, case si vile, terenuri libere sau construite, spatii comerciale, hale, constructii industriale, etc; utile pentru stabilirea valorii de piata a proprietatii in vederea vanzarii sau cumpararii, evaluare sau reevaluarea proprietatii in vederea stabilirii cotei de impozitare, inregistrarea in contabilitate si raportari financiare, finantare sau creditare.
        
Adresa: Galati, Strada Brailei, nr. 161, cod postal 800320, bloc A5, ap. 20
Telefon:  0762.293.243;    0748.848.320;    0762.293.243
 Email: morarubogdangeorge@yahoo.com
             bogdan@galatiimobiliare.ro
 

Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.