24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Realitatea TV Braila Galati lansare oficiala

Vineri seara, la Hotel Vega, echipa Realitatea TV Galaţi-Braila a sărbătorit, în prezenţa invitaţilor de marcă din cele două oraşe, repezentanţi ai mediului politic şi de afaceri, directori ai instituţiilor deconcentrate, colegi din presa locală ş.a.m.d, lansarea oficială a postului local, care emite din luna iunie anul acesta.

Alături de ministrul de Externe Teodor Baconschi, invitat de onoare a fost Elan Schwartzenberg, cel care a preluat recent Realitatea-mamă.

Jurnaliştii mai experimentaţi, împreună cu colegii lor aflaţi la început de drum îşi propun să le ofere gălăţenilor ştiri de calitate, livrate cu rapiditate şi promptitudine, dar fără ca acest fapt să diminueze calitatea documentării. Un ţel ambiţios, am spune, aşa că nu ne rămâne să le dorim spor la muncă şi determinare.
Sursa: viata-libera


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.