24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Recalificarea somerilor nu aduce locuri de munca

Brailenii tot nu isi gasesc de munca chiar daca reusesc sa se pregateasca pntru alte meserii prin programele de recalificare oferite de AJOFM. Situatia negativa a ofertei de locuri de munca nu satisface cererea de munca tot mai mare, in ciuda eforturilor de recalificare a resursei umane pe piata muncii.

AJOFM Brăila organizat cursuri pentru şomeri atât indemnizabili, cât şi neindemnizabili. Anul trecut, 690 de şomeri au urmat 48 de cursuri în domenii diverse, dar dintre aceştia, 150 dacă şi-au găsit locuri de muncă. Cursurile de recalificare vor continua si pe parcursul anului 2013, între care de comunicare în limba engleză, ospătar, bucătar, tâmplar. Realitatea indica refuzul angajatorilor recalificatilor din lipsa experientei, importanta in desfasurarea meseriei, situatia cunoscuta chiar si purtătorului de cuvânt al AJOFM Brăila.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.