24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Restaurante

Red Sky Restaurant Braila

Red Sky Restaurant Braila, situat la iesirea spre Galati, pe soseaua Dig, poate oferi un moment de relaxare si confort , oferind in acelasi timp un meniu variat la preturi fara concurenta.
   Desi ne place sa fim traditionalisti, bucataria internationala a patruns si in restaurantul nostru . Asadar, bucatarii si ospatarii nostri au capatat experienta in prepararea si servirea si mancarurilor internationale.
   Construit pe o suprafata de 1700 mp, restaurantul Red Sky are doua sali cu o capaciatate de 400 locuri respectiv 200 locuri, un bar cu o capacitate de 30 locuri, bucatarie dotata cu utilaje moderne, precum si o terasa ce are o suprafata de 400 mp. In fata restaurantului exista si o parcare de 700 mp.
   Pe langa servirea ''a la carte" si servicii de catering, restaurantul Red Sky este locatia ideala pentru organizarea evenimentelor specifice din viata dumneavoastra - nunti, botezuri si aniversari, dar si pentru cocktail-uri, intalniri de afaceri, congrese.
   Echipa noastra isi foloseste intreaga experienta ca dumneavoastra si invitatii dv.sa va simtiti confortabil, sa aveti sentimentul lucrului bine facut si satisfactia stapanirii tuturor detaliilor.
De asemenea, va putem decora sala oferindu-va o paleta larga de culori si de idei. Husele de scaun , fetele de masa , totul se asorteaza la tematica evenimentului si pot transforma acel interior intr-un loc de vis.
    Ne putem mandri cu realizarea celei mai mari salate de icre, cu ocazia "Sarbatorii pestelui" - Braila, motiv pentru care ni s-a propus de catre sa ne inregistram in cartea recordurilor.
 
Adresa: Dorobantilor, nr.669, Braila, judetul Braila    
Telefon: 0239.612.929 ; 0339.401.260 ; 0729.037.037
Email: office@restaurantredsky.ro ;Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.