24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Referendumul ii cheama la vot pe braileni pe 29 iulie

29 iulie este o zi decisiva pentru scena politicii romanesti. Este ziua in care practic poporul decide daca Romania va fi sau nu condusa de doua forte opuse sau va alege varianta unitatii, apeland la o singura orientare politica la carma tarii.

Suntem in plina campanie electorala pro sau contra Basescu, timp in care ne putem gandi daca vom oferi al nostru DA sau NU pentru Basescu, pentru demitere sau nu.

Brailenii sunt asteptati sa voteze in sectiile de votare pe 29 iulie 2012, incepand cu ora 8.00 pana la ora 20. Toti cetatenii romani care au implinit varsta de 18 ani pot sa isi exprime votul cu privire la demiterea sau nu a lui Traian Basescu.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.