24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Referendumul propus de CJ Braila este legal

Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că CJ a câştigat în instanţă procesul intentat de Prefectură împotriva hotărârii CJ de organizare a unui referendum în care populaţia Brăilei să fie consultată în legătură cu desfiinţarea judeţului.

"Am câştigat în instanţă procesul privind organizarea referendumului. S-a pronunţat Curtea de Apel Galaţi.

Ştim că am câştigat, dar aşteptăm să primim oficial documentul cu motivarea respectivă, pentru a face referendumul. Din ce ştiu, nu mai există altă cale de atac", a precizat Stancu.Sursa: Consiliul Judetean Braila


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.