24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Lista discutii / Vocea si Viata Brailei

Regia de Apa Braila factureaza si apa de ploaie

Multi dintre noi, locuitorii brailei nu cunoastem ca apa care este facturata de compania de apa la care actionari sunt cei de la Primarie este compusa din trei elemente: 1. apa care curge la robinet, 2. apa care se scurge pe scurgeri si mai departe prin canalizari si 3. apa meteo care o da natura si care nu are nici o legatura cu populatia. Va rog sa ne spuneti daca apa meteo este inca un impozit tinand cont ca acesti bani sunt intrati in visteria primariei. De curiozitate stiti cati bani intra in primarie cu apa meteo daca un bloc este taxat cu o suma estimata de 500 lei inmultiti cu cateva sute de blocuri si mai stiti ca serviciile ca valoare sunt in fata inflatiei cu multi ani fata de omul impozabil .

Scris de: mariuss

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.