24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Regimul legal de viteza este incalcat pe drumurile Brailei

Politistii au sanctionat vitezomanii de weekend. Duminică, 3 martie a.c., în intervalul orar 14:00-17:00, poliţişti din cadrul Poliției orașului Însurăței și Secţiei 5 de Poliţie Rurală Viziru au acționat pe raza orașului Însurăței şi a localităţilor arondate, cu scopul prevenirii accidentelor de circulaţie produse din cauza nerespectării regimului legal de viteză şi a consumului de băuturi alcoolice.

Pe timpul acţiunii, au fost controlate în trafic 17 autovehicule, au fost testaţi cu aparatul etilotest 5 conducători auto şi au fost aplicate 6 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 1.650 de lei, dintre care 4 pentru încălcarea regimului legal de viteză.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.