24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Regizor la tinerete, cersetor la batranete

Viata iti rezerva suprize iar bunastarea pe care o dobansesc persoanele indeosebi la tinerete se poate narui, din variate motive, iar batranetea sa te surprinda in saracie, la limita existentei. Batranetea l-a surprins pe braileanul Mihaita Dragomirescu fara posibilitati financiare de intretinere, cersitul si recunostinta celorlalti fiind singura cale a acestuia de a vietui. Braileanul Mihaita Dragomirescu face parte din seria regizorilor  de renume, alaturi de Sergiu Nicolaescu, insa norocul, cel putin financiar, nu l-a insotit pana la batranete. Fostul regizor isi petrece zilele cerşind, cu o bucată de carton în mână, în zona Piaţa Romană.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.