Noutati :

  

 


 
Adresa de email

6 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri locale / Magazine

Reldo comert produse alimentare

Firma infiintata in anul 1991, Reldo Braila isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate la cele mai bune preturi.

Cu un efectiv de 20 angajati, Reldo Braila comercializeaza o gama larga de: bauturi, conserve, ceaiuri, alimente congelate, dulciuri, cafea. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania.

Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Reldo Braila  se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.

Date de contact:
Mihai Eminescu 56 Braila
Localitate:     Braila
Telefon:     0239613946
Fax:            0239613946

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Adauga un comentariu


   
Nick    
   
Comentariu    
   
CAPTCHA Image
Scrieti textul din imaginea de mai sus *
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
   

 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

HOROSCOPUL DE AZI

Stiri Braila de ultima ora

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 

Pagini memorabile din trecutul Brailei

Luni, 9 noiembrie 2015, ora 17,00 la Biblioteca Județeană ”Panait Istrati” Brăila, Piața Poligon nr. 4, are loc lansarea cărții ”Pagini memorabile din trecutul Brăilei” de Gheorghe Gorincu. Pe lângă lansarea volumului amintit, autorul serbează și [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.