24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reprezentantii RAR colaboreaza cu Politia

Masina furata din Anglia la identificare RAR Braila. La data de 13 februarie a.c., la orele 11:10, un inginer din cadrul R.A.R.-Reprezentanţa Brăila a sesizat telefonic la I.P.J. Brăila faptul că, în aceeaşi zi, G.G. (35 de ani), din comuna Bărăganul, a prezentat pentru autentificare un autoturism înmatriculat în altă ţară.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că maşina figurează reclamată ca fiind furată din Anglia, din data de 28.02.2012.

Până la definitivarea activităţilor specifice R.A.R., bărbatul a plecat cu autovehiculul, la scurt timp fiind oprit în trafic de un echipaj de poliţie, care l-a condus la sediul I.P.J. Brăila, pentru cercetări.

Cel în cauză a declarat că a cumpărat autoturismul cu suma de 13.000 de euro, la data de 6.02.2013, din Franţa, de la un cetăţean străin care, odată cu maşina, i-a dat certificatul de înmatriculare în original, emis de Anglia, şi o cheie contact.

Autoturismul în cauză a fost indisponibilizat temporar în custodia I.P.J. Brăila, urmând ca Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila să dispună cu privire la situaţia sa juridică.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tăinuire.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.