Noutati :

  

 


 
Adresa de email

7 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri locale / Restaurante

Restaurantul Boema Braila

Restaurantul Boema Braila, situat într-o casă cu tradiţie din centrul vechi al cosmopolitului port dunarean Brăila, încearca să transfere azi farmecul atmosferei de altă dată al acestui oraş îmbinând eleganţa şi rafinamentul cu arta culinară şi serviciile de înaltă clasă. Clădirea, construită înainte de 1850, a devenit locul ideal pentru întâlniri de afaceri sau petrecerea de momente placute în compania celor dragi.
    Născută în urmă cu 5 ani din nostalgia vremurilor când "pe Strada Mare...erau.. sute de grătare cu mititei, cârnaţi, fripturi, patruj de feluri de ardei iuţi şi zece de boia de ardei, murături, castraveţi, salată, muştar care-ţi spărgea cerul gurii şi movile de jumări de porc. Fripturile se serveau pe funduri de lemn, fundul având la un capăt o scobitură în care se scurgea mustul, adunăndu-se cu mujdei, piper şi cimbru ... Atârnau în galantare nisetri de o sută doujde kilograme, zece mii de iepuri jupuiţi (toată lumea mânca tocană de iepure, sau tocană de măruntaie de porc în sosuri dichisite), cinşpe mii de raţe şi cinşpe mii de gâşte salbatice (toata lumea mânca raţe şi gâscă pe varză) iar măcelaria din colţul Regalei cu Griviţei punea duminica în vânzare carne de cămilă." (Fanuş Neagu, Scaunul Singurătăţii) BOEMA a rămas fidelă principiilor sale: atmosferă prietenoasă, mâncare bună, preţuri rezonabile.
     Pentru reuşita celor 5 ani mulţumim clienţilor precum şi echipei noastre şi sperăm că, si pe viitor, orice clipă petrecută în atmosfera BOEMA a restaurantului nostru să devină o amintire de neuitat, deoarece pentru noi fiecare client este considerat oaspete de onoare!

Restaurant Boema
Adresa: Calea Călăraşilor 14
Tel: 0239 624 888
E-mail: restaurant@boema-braila.ro


Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Adauga un comentariu


   
Nick    
   
Comentariu    
   
CAPTCHA Image
Scrieti textul din imaginea de mai sus *
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
   

 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

HOROSCOPUL DE AZI

Stiri Braila de ultima ora

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 

Pagini memorabile din trecutul Brailei

Luni, 9 noiembrie 2015, ora 17,00 la Biblioteca Județeană ”Panait Istrati” Brăila, Piața Poligon nr. 4, are loc lansarea cărții ”Pagini memorabile din trecutul Brăilei” de Gheorghe Gorincu. Pe lângă lansarea volumului amintit, autorul serbează și [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.