24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Retelele de apa galatene sunt avariate din cauza gerului

Conducerea SC Apă-Canal dă asigurări că dispune de rezerve suficiente de apă pănă la remedierea unui eventual nou blocaj din cauza gheţii la Priza Dunării. În schimb, a fost nevoită să dubleze numărul echipelor de intervenţie care nu mai fac faţă solicitărilor.

După ce la prima repriză de ger de săptămâna trecută, gălăţenii au rămas fără apă de băut din cauza gheţii care a blocat sorburile pompelor de la Priza Dunării, noul val de frig, parcă şi mai aspru decat precedentul, a dat naştere temerilor că neplăcuta surpriză de rândul trecut s-ar putea repeta.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.